бул. Витоша 93
София,
България
23.3117856
42.6800656
UserLikes
Име:

ОИКОС - БГ

Адрес: София, бул. Витоша 93
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.oikosbg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Бои
Дейност:

Декоративни бои и мазилки на водна основа

Ключови думи: декоративни бои, мазилки на водна основа, бои, бои на водна основа, декориране на стените

Галерия


ОИКОС - БГ ОИКОС - БГ ОИКОС - БГ


Сподели във Facebook






За нас

Фирма ОИКОС - БГ ООД е изключителен представител за България на водещия италиански производител OIKOS Srl. Екологично чисти декоративни бои и мазилки на водна основа. Интериорни и екстериорни решения. 

С повече от 30 години професионален опит, фирма ОИКОС - БГ от самото си основаване досега присъства на пазара с нетрадиционни продукти и динамичен маркетинг. 
Целта на компанията днес е да помогн е на архитекти, инвеститори, строители и изпълнители, предлагайки им качествени и разнообразни продукти, компетентна консултация и техническа поддръжка - всичко с цел постигане на качествено строителство с пълноценна реализация на дизайнерските идеи. 
Печелившата стратегия на ОИКОС - БГ е в осъществяването на тази цел, чрез производство на екологични материали без разредители, безвредни за прир одата и човешкото здраве. 
В желанието си да хармонизира качеството на строителството с опазването на околната среда, ОИКОС - БГ концентрира вниманието си върху запазване на архитектурното наследство и традициите в декорирането. 

Широката палитра от качествени продукти гарантират многобройни възможности за обработка, декориране и защита на стените, метала и дървото в интериора и екстериора.

 
Открийте ни в Google+